Friday, November 13, 2015

new mission. target : 1 month

assalammualaikum . 
one new mission which need to be accomplish in one month duration. ekeke. biar rahsia dulu apa misinya. kalau result jadi . i will tell you later on. semoga kali ni istiqamah dan inshAllah berhasil. just pray for my best yee !
btw, sekarang ni dah hbis cuti mid sem. bermaksud sem ke-7 ada berbaki beberapa minggu. then sem akhir. seriously, sangat tak boleh nak bayangkan future nanti. dah lah tanak sambung lagi. nak terus kerja. tapi.. *tangan emoji* ada ke kerja lagi ? ye. tak berusaha pun lagi kan nak mintak ? tapi nisa. you need to do something untuk dapatkan sesuatu. i thought it wasn;t hard. but now it seem hardest. *sigh*. *deep sigh* apa pun habiskan belajar sehabis baik dan kita fokus untuk seterusnya ! *fighting baby!*

No comments:

Post a Comment