Saturday, November 14, 2015

14th november

assalammualaikum *gema, gema, gema*
hehe. nampak macam riang. sekarang nisa amat riang. sehingga detik ini (5.56 p.m). inshaAllah sampai ke malam kalau diizinkan.
sejak wifi yes ni baik hati ngn nisa. rajin bukak awak eh blog. awak kene terima kasih kat wifi utm yang setia berkhidmat ni.
haa. harini masih bosan seperti biasa. PSM tak jalan sangat pun. semngat ada. tapi tak cukup kuat *apakah*
so, harini gadis ini main lagi conteng conteng. hajat nak masak. takde mende nak masak + gadis is on diet (yeah !)

 hasil vsco cam editor !



Friday, November 13, 2015

new mission. target : 1 month

assalammualaikum . 
one new mission which need to be accomplish in one month duration. ekeke. biar rahsia dulu apa misinya. kalau result jadi . i will tell you later on. semoga kali ni istiqamah dan inshAllah berhasil. just pray for my best yee !
btw, sekarang ni dah hbis cuti mid sem. bermaksud sem ke-7 ada berbaki beberapa minggu. then sem akhir. seriously, sangat tak boleh nak bayangkan future nanti. dah lah tanak sambung lagi. nak terus kerja. tapi.. *tangan emoji* ada ke kerja lagi ? ye. tak berusaha pun lagi kan nak mintak ? tapi nisa. you need to do something untuk dapatkan sesuatu. i thought it wasn;t hard. but now it seem hardest. *sigh*. *deep sigh* apa pun habiskan belajar sehabis baik dan kita fokus untuk seterusnya ! *fighting baby!*