Thursday, July 30, 2015

practical life :)

assalammualaikum. 
dolu dolu. asal cakap praktikal macam cuak sangat. macam separuh nyawaku hampir melayang, 
sekarang praktikal rasa macam seronok. nope. bukan pasal melenggang kangkung, pakai baju cantik cantik, dapat berjemah, makan sedap sedap ataupun berjalan tempat cantik. naaa. PALSU semua tu. haha. dapat lah kawan kawan baru yang super riang raya kuih raya dan seangkatan. haaa. memang happenning pun, tapi awal awal dulu. den cuak benor ngn supervisor eden yang bahagian production. supervisor indutrial engineering okay je :) sempoi! tapi lama lama baru faham. hakikat bila kita kat dunia luar n mix up with people. manusia bnyak yang berlakon depan baik. belakang kutuk kemain. manusia ! this is really a bad habit okay bukan apa. awak berpura pura buat apa ? nak sedapkan hati dia ? haa. tegur lah apa yang salah. bak kata pepatah jernihkan yang keruh. eh ? haha. abaikan. nisa sejak terbau getah ni fikiran kusut aje. :) eh,, btw semua rakan sekerja dan engineer serta staf silverstone sangat lah mesra,, peramah dan inspired ! ribuan terima kasih kepada semua. en azuane tak lah garang, cuma tegas . nisa suka belajar drpd dia !. eh. semua pun sama jee. nisa dapat belajar AUTOCAD jugak. for the first time. huh. berpeluh jugak :)
*ramai lagi takde dlm gmbar


No comments:

Post a Comment