Tuesday, September 16, 2014

JKM KTF

salam.
weekend lepas seronok sangat beraktiviti dengan kawan kawan jkm. g melaka kononnya untuk kem pemantapan. tapi santai habis kem nya. syukur alhamdulillah. tak stress stress.
ade malam kebudayaan lagi, tema pink, kene buat lakonan bagai. haha. pengalaman paling tak lupa. ye lah. berzaman tak berlakon. aku ni bukan boleh sangat stand atas pentas. lupa diri. masyallah. hanisa ! haha. nak jadi lecturer yang tegas asal plan ngn groupmates. last sekali, jadi lecturer tua ketar ketar lagi. haha. ni padah gemuruh juga sebenarnya.

ni semua jkm yang hadir. ade lagi yang tertinggal di UTM

ni groupmates yang sporting hbis lah :)

bergambarrr :)

ni hah time tunggu bas. lama kemain.

anis takde dalam gambar ni . 
bila dah balik UTM. rase rindu nak g kem. haha. kebetulan cuti panjang pulak. no class. ade orang tu, busy sangat. kite tak dapat pun jumpa dia lagi. so sad :'(

awak yang bagi ni. bila nak lapang ?


2 comments:

  1. bestnye kak.sye nnt dah masuk u saye pon nk join mcm akak.again tahniah kakkk.sbb jadi jkm
    hahahaahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. apepun seronok ^^ asalkan ikhlas . good luck awok !

      Delete