Friday, September 26, 2014

ini luahan hati

assalammualaikum.
 it was a hectic week which i prefer to avoid but naaah. i can't do that.
it was PilihanRaya Kampus. baru sahaja selesai melantik perwakilan baharu 2014/2015 semalam. ramai juge yang bertanding. TAHNIAH kepada yang berjaya. kepada yang tidak bernasib baik. inshaaALLAH. ade perancangan yang lebih baik untuk kalian. YAKIN.

pelbagai benda yang bermain di fikiran sepanjang PRK kali ini. well. this time is very exciting. haha. awal awal, satu parti nak tarik diri sebab kali ni adalah perlawanan melibatkan tiga penjuru. tapi at last, diorang join juge. selaku orang yang BERTANGGUNGJAWAB untuk membantu. kami teruskan usaha kaliann dengan apa yang terdaya. alhamdulillah. they also thank us :) itulah adat kita saling bantu membantu.
cumanya, ada segelintir pihak yang begitu passionate dengan perjuangan ini sehingga melibatkan masalah perhubungan sesama manusia. jati diri kita di mana kawan kawan ?
bukan apa, aku tidak sama sekali menyatakan aku senantiasa benar sahaja. aku manusia ada salahnya juga, namun, insan seperti kamu yang tak pernah mengakui kesalahan ini. adakah kamu benar benar YAKIN ?

yakinkah perjuangan yang kamu bawa ini telus ?
yakinkah niat di hati kamu ini jelas ?
yakinkah kamu tidak menyalahgunakan kuasa yang ada ?

inshaaALLAH. berbekalkan keyakinanmu yang setinggi tingginya itu. perjuangan ini akan diberkati.

tabik sangat siapa yang begitu telus dalam menyertai perlawanan ini. :) anda tidak akan menindas orang lain.


No comments:

Post a Comment