Friday, September 26, 2014

let the picture say the words

nothing to write. just a picture of me. sorry. i really love to selfie 

okay. bukan aku ni. but this is my new favorite property! thank you fauzy, emul n dayah :)

alhamdulillah. lihatlah teman teman ini, bersama meraikan hari bahagiaku. uuuu ~


ini luahan hati

assalammualaikum.
 it was a hectic week which i prefer to avoid but naaah. i can't do that.
it was PilihanRaya Kampus. baru sahaja selesai melantik perwakilan baharu 2014/2015 semalam. ramai juge yang bertanding. TAHNIAH kepada yang berjaya. kepada yang tidak bernasib baik. inshaaALLAH. ade perancangan yang lebih baik untuk kalian. YAKIN.

pelbagai benda yang bermain di fikiran sepanjang PRK kali ini. well. this time is very exciting. haha. awal awal, satu parti nak tarik diri sebab kali ni adalah perlawanan melibatkan tiga penjuru. tapi at last, diorang join juge. selaku orang yang BERTANGGUNGJAWAB untuk membantu. kami teruskan usaha kaliann dengan apa yang terdaya. alhamdulillah. they also thank us :) itulah adat kita saling bantu membantu.
cumanya, ada segelintir pihak yang begitu passionate dengan perjuangan ini sehingga melibatkan masalah perhubungan sesama manusia. jati diri kita di mana kawan kawan ?
bukan apa, aku tidak sama sekali menyatakan aku senantiasa benar sahaja. aku manusia ada salahnya juga, namun, insan seperti kamu yang tak pernah mengakui kesalahan ini. adakah kamu benar benar YAKIN ?

yakinkah perjuangan yang kamu bawa ini telus ?
yakinkah niat di hati kamu ini jelas ?
yakinkah kamu tidak menyalahgunakan kuasa yang ada ?

inshaaALLAH. berbekalkan keyakinanmu yang setinggi tingginya itu. perjuangan ini akan diberkati.

tabik sangat siapa yang begitu telus dalam menyertai perlawanan ini. :) anda tidak akan menindas orang lain.


Tuesday, September 16, 2014

JKM KTF

salam.
weekend lepas seronok sangat beraktiviti dengan kawan kawan jkm. g melaka kononnya untuk kem pemantapan. tapi santai habis kem nya. syukur alhamdulillah. tak stress stress.
ade malam kebudayaan lagi, tema pink, kene buat lakonan bagai. haha. pengalaman paling tak lupa. ye lah. berzaman tak berlakon. aku ni bukan boleh sangat stand atas pentas. lupa diri. masyallah. hanisa ! haha. nak jadi lecturer yang tegas asal plan ngn groupmates. last sekali, jadi lecturer tua ketar ketar lagi. haha. ni padah gemuruh juga sebenarnya.

ni semua jkm yang hadir. ade lagi yang tertinggal di UTM

ni groupmates yang sporting hbis lah :)

bergambarrr :)

ni hah time tunggu bas. lama kemain.

anis takde dalam gambar ni . 
bila dah balik UTM. rase rindu nak g kem. haha. kebetulan cuti panjang pulak. no class. ade orang tu, busy sangat. kite tak dapat pun jumpa dia lagi. so sad :'(

awak yang bagi ni. bila nak lapang ?


Monday, September 8, 2014

bosan

alhamdulillah. walaupun mereka melupakan masih ade yang setia di sisi dan menghulurkan bantuan. terima kasih awak awak semuaaa :)

import from Bali. mekasseh awak :)

ini malam time beli barang mcm dak first year baru masuk daftar.

Sunday, September 7, 2014

Minggu Mesra Mahasiswa.

#UTMAWESOME

it is the end of Minggu Mesra Mahasiswa.
and i am sick. haha. akak fasi yang beria. 
nanti kite update lagi. hoyeahh. *malas nak layan.