Monday, July 7, 2014

indonesia

alhamdulillah. dah seminggu dan beberapa hari. setelah pulang dari indonesia. hihi. kesihatan beransur baik. walaupun rite now dia masih belum behave. dear, please behave !

sebenarnya nak cerita pasal pengalaman seminggu di indonesia. alhamdulillah. great moments dengan kawan kawan . walaupun ending mcm drama sikit, tapi semuanaya macam seronok aje. time pergi Karimun. meet new friends dari Universitas Karimun. bahasa tak jauh beda. jadi takde faktor menghalang untuk berbual :) seronok berknealann dengan kawan baru ni. tahu mcm mana diorang kat sana. life dia lebih kurang je uni kita kat meleysia. tak jauh beza okay !. time kitorang sampai kat Karimun . mak aih ! sambutan meriah lahai. kompang segala. erk. rasa mcam nak patah balik Johor. plan it back again. nicely ! uhuk . tapi semua dah tak sempat. pengajarannya. sentiasalah bersungguh sungguh dalam melaksanakan sesuatu. mudah mudahan . berguna untuk masa depan. insyallah :).
pegawai kerajaan kat sana pun. whoosh. tak sangka kot. mendapat layanan yang alhamdulillah. ^^ aku sangka kami ni dah bersepah je kat memana. rupa rupanya dapat duduk hotel mewah jugak. :') alhamdulillah. dimudahkan urusan . ^^

pantai ni hah. thanks saufi

ni depan umah bupati karimunn

saufi juga amik ni. cantik gambarnya . aww

selfie. by emul.

tmpt ni tak ingat

dinnerrr

masih pantaii


cntik kan diorang pose. dekat jalan raya nii


tugu

bersama dr evizal.mekasseh bnyak dr. 

No comments:

Post a Comment