Friday, June 20, 2014

sayang sayang kalian

hai . as salam. alhamdulillah. rasanya kehidupan semakin baik. segala kesedihan yang hadir sentiasa digantikan dengan yang lebih baik. syukur dengan kehadiran orang sekeliling yang baik baik belaka :)
awak.
 kekurangan kite ini memang lah ketara. sedang berusaha memperbaiki diri. insyallah.
sahabat. aku sentiasa sayang akan dirimu. 


Thursday, June 19, 2014

mihmih.

aku terlajak berkata kata. maafkan aku. aku salah . 

Wednesday, June 18, 2014

hidupkah aku ?

ape sebenarnya aku ni ? kenapa susah sangat. do not expect anything dari semua orang. just don't !
u are seriously understand others but u are not understand me. 
aku tahu aku tak layak. aku tak akan dapat. tapi aku masih kawan kau. ke tak ?
ke tak ? 
hati mcm kene hiris sembilu. belati ke. pisau rambo ke.kept it by yourself nisa. 
taip je lah . at least mulut kau tak share dengan orang lain. sebab mulut kaw. kau seniri binasa. 
aku kene belajar. aku kene sedar. bukan senang nisa. 
consider others ? heh. *auta je tu. 
orang tak pernah consider kaw. maybe orang rasa kau hati batu ^^ wink wink. 
tpi sekeras mana batu tu. air yang menitis ke atasnya dapat mencipta perubahan ke atas batu tu. 
aku tanak mintak apa apa. tapi kesedihan ini. sentiasa menganjing aku untuk terus melangkah. 
are there any people around me ? YES or NO? do i have anyone left ? yeah. my family. susah senang. mesti diorng ada. 
~faqihah. terima kasih. 

singa terbang sabah.

i am already miss u mr lion ^^.

semoga tenang mu di sabah. untunglah jalan jauh.

cuti sem dah bermula . mula lah azam 3 bulan ku :) insyallah. kite berjumpa untuk next three months.
hasil ke tidak misi nisa ni ^^. awak jaga lion baik baik .
i miss u'r tummy lion ! take care. till we meet again :)
bola pun bawak lion. haha. so. thankiyu for the appreciation. 


with love
-xoxo-

Sunday, June 8, 2014

sem 4

salam. haiii
lama sudah kite tak update sini.
hehe. nak kata sibuk tak sibuk. tapi faham faham je lah. 4g yes bukan selalu baik hati nak bagi kite online ^^
dah nak masuk minggu kedua final :) wee. last week for sem yang ke4 ^^ dah tua dah kau nisa. dah nak masuk third year. ommo!
alhamdulillah. masih hidup lagi. semuga sem ni berakhir dengan baik :)