Tuesday, May 27, 2014

re:you

alhamdulillah. terima kasih. you brought many meaning :) it is not always a good time but it would be always the best memory ever. me love love you :) good luck exam , 

~dengan penuh rasa bersalah. aku memohon maaf. seikhlas hati . setulus perasaan. *sweet plak aku.


Wednesday, May 21, 2014

kau sahabat kau teman sejati

subhanallah.
sudah terhantuk baru tergadah.
selama ni terlalu senang hidupnya. sehingga aku lupa yang aku kian menjauh dan kian melupakan.
apa yang diingini tak selalunya dapat. aku bnyak menyakitkan banyak melukakan. ya allah ampunkanlah aku, teman, ukhti, maafkan aku. setelah menelesuri kehidupan yang akhir akhir ini kian menyukarkan. mulalah kita sedar, siapa diri kita. alhamdulillah. smeoga belum terlambat.
_terbang si burung terbang. jangan kau pulang lagi_

hati

aku sudah tak mampu. mungkin ni lebih baik. aku redha. sesungguhnya perjalanan ini banyak turun naiknya, semoga ukhwah yang terjalin memberi beberapa kemnisan untuk rencah kehidupan. walau hanya separuh perjalanan. all the best :) hati semudah itu ia menyukai. semudah itu ia melupakan. hati ini mohon jangan melupakan lagi. perit terasa.
_nisa. 12.35pm.

Saturday, May 17, 2014

assalammualaikum. mungkin nampak simple. tapi aku sayang semua sahabat aku. kekurangan aku ni. datangnya dari aku sendiri. aku yang kekurangan. :(

Thursday, May 15, 2014

ampunkan aku.

untuk seorang yang bergelar sahabat. mampukah kau berkorban ?
ya allah. sedih sangat sekarang. kerja ada banyak. tapi sahabat ambil hati. mungkin kaw tak ambil hati ngan aku. aku perasan sendiri. tapi jawablah aku. kalau aku ni racun untuk kau. maaf kan aku.  semoga kau jumpa sahabat yang menyenangkan kau.

Sunday, May 11, 2014

story.

assalammualaikum. lama jgak hilang. tp tak selama yang sebelum ni. inilah hikayat orang selama. :)
hahaha. tok sah duk ngada ngat aih. homesick kemain. :( rindu bnor nak balik selama. sambut hari mama >_<' shout out for miss Jamaliah binti Nayan. Selamat hari mama. juga kepada ibu di luar sana. teima kasih menjadi insan yang begitu luhur dan bermakna dalam diri kami anak-anak. sabar melayan keenah dan habit kami yang mungkin seringkali menduga kesabaran kalian. we all love you :*

haritu pulang ke perak. sempat kite jalan jalan ronda lumut. haha. 1 Mei kan cuti. samelah kite sebagai student. spent time ngn family ni. alhamdulillah. menenangkan dan sentiasa rasa diperlukan. at least. tak dipinggirkan :)) *double chin.
percaya orang lain selain dari family bukanlah susah. tapi banyak benda perlu diambil berat. siapa dia? kenapa dia ? haaa. nak jawab acane ? haha. tapi untuk my ladies. u all sume memang tip top. dipercayai tanpa ragu-ragu ^^ alhamdulillah.
aku ni sumthing wrong somewhere heh ? "shame on u." haha. cacian. sabar je aku membacanya. hanisa. sabar. tak ke mana pun orang ngata awak. cuma jadikanlah sebagai perintis untuk kaw ubah diri sendiri. jangan terlalu senang memberi kepecayaan kepada orang. diri sendiri ntah apa-apa jadinya. just stop cursing others. and move on !
cakap memang senang !! -.- blergh. sape kata senang ? it need courage to spill it out. i hope a respect from you in a name of a woman. tak apa. let bygone be bygone. just nak menulis je rasa .
milik siapakah hati ini ~~~ hahaha. minat gilak lagu ni. macam sedap je. alhamdulillah. gembira saya hari ni gembira untuk esok hari. mudah mudahan. exam dah nak dekat. test dah bertimbun. naah. phone pulak rosakk. grr. nasib baik ada klasmate baik hati. Nuziyana meminjamkan aku handphonenya. thankiyu classmate :)) a week ni tak boleh nak kacaw dia. haha. kepada awak, encik FKA. good luck naa your test. salu jugak demam demam. jagalah diri anda ^^  i may not be a sweetest person. because semua ni make aku kekok. sooner or later. insyallah.
dinner ktf ~ GLITTEING RETRO baru lepas.. nah sajian buat anda.

emul terchenta. dinner kedua bersama.

dengan ain rasna, ainna, n retis kak yam.

tu anis. sebelah emul. aku dan tudung spongebob.

baisan felo n jkm ktf ^^

again. kami semua nampak kerdil je di sisi kak yam

tudung petak ku bergandingan ngn kak yam . aww.

nisa penat. tudung ni dari pagi smpai malam. dinner hapak.