Friday, April 18, 2014

yes or no

mihmihmih. hai. again. aku. jangan nak komen banyak. blog saya. saya tulis.
tak patut rasanya nak share cerita ini di sini. yelah kan. benda tak konfem ! macam mana nak story story. kan ? past dah ajaq aku banyak benda. jangan percaya orang. yelah. dah kene batang hidung sendiri barulah kan nak sedar . dah dah, jangan nak ngata aku lebih lebih. aku seniri cukup.
(*post kali ni lebih banyak bercakap dengan diri sendiri)
takpelah. aku ceritakan sikit ye pasal DIA.
  • someone yang aku dah memang rapat sejak beberapa tahun yang terdekat ini .
    someone yang aku tak pernah terlintas untuk tetibe jadi macam ni .
    someone yang always layan merepek aku.
    someone yang aku rasa, dia tahu pasal aku. at least, sikit.
tekejut jugak time first approachnya . apakah? realiti ke tidak kan. nasib aku boleh mencerna apa yang nak disampaikan dengan baik. kawan-kawan aku yang lain semua dah dapat agak akan jadi macam ni. ke aku yang lurus sangat  ? hek. aku tak lurus okay ! haha. btw, welcome future memory ! i am happy with it.


No comments:

Post a Comment