Friday, April 18, 2014

update.

assalammualaikum. ladies. lama sudah tak update blog ^^
nak review ape eh ? alhamdulillah. hidup makin baik. ceria tak ceria. emo tak emo.
biasalah kan. roda-roda kehidupan *ceh. haha.

G E M B I R A
what is that ? bila kita gembira? apa yang buat kita gembira ?
keluarga, sahabat, klasmate, DIA ?
abaikan DIA. *i would explain more in the next post ! i think i am losing my happy time -.- no specific reason. just my mood swing.
i am trying to forget the hard past.  bitter memories. and welcoming my future sweet memories ^^
HELLO to you all. 
a lil bit mengarut today, sorry untuk kekurangan ni. tapi i have my right to write eberything in here kan ?
so, CHILLAX!
emo tak EMO.
pantang diusik. harus angin satu badan. dah kenapee kau ini wahai manusia ?? sabar sabar. haha. tapi setakat ni calm seniri lah. tak perlu orang pujuk. saya masih rasional dalam tidakan ! ahakz. susah ke sekarang ni ? ada masalah ? masalah bukanlah masalah. tapi aku rasa new thing kita patut belajar. kalau tak semua rasa mudah. apakah selamanya kau senang lenang wahai mausia ? kihkih. susunan ayat ni pun dah tunggang langgang. nampak tak, perbezaan masa mematangkan diri. *cheh. poyo !

No comments:

Post a Comment