Friday, April 18, 2014

photoshoot jkm ktf.

haritu ada photoshoot jkm. terima kasih saufi and zul !

maaflah.pose yang agak ayu sikit. bukan selalu.

ceria tak ceria.kerja dah setel.seyum puas puas.

^^

29 of us. tapi ni bukan semua

jenuh fikir pose.

aku bukanlah tinggi.  nak bg priority org depan je.

tioman trip .

dah nak balik. demam . selekeh.

ini time keluar feri. teringin nak tengok lautt dari feri
a lil bit of cenderahati
hehe. my new pet from tioman. si penyu ni . jangan sesapa berani leter that i spent a lot of money on this penyu. it is worth !

so. daim. beli. aku makan tak suku pun ? haha, kawan kawan saya suka.

daim lagi. aku beli dua. satu lagi untuk orang sabah.

yes or no

mihmihmih. hai. again. aku. jangan nak komen banyak. blog saya. saya tulis.
tak patut rasanya nak share cerita ini di sini. yelah kan. benda tak konfem ! macam mana nak story story. kan ? past dah ajaq aku banyak benda. jangan percaya orang. yelah. dah kene batang hidung sendiri barulah kan nak sedar . dah dah, jangan nak ngata aku lebih lebih. aku seniri cukup.
(*post kali ni lebih banyak bercakap dengan diri sendiri)
takpelah. aku ceritakan sikit ye pasal DIA.
  • someone yang aku dah memang rapat sejak beberapa tahun yang terdekat ini .
    someone yang aku tak pernah terlintas untuk tetibe jadi macam ni .
    someone yang always layan merepek aku.
    someone yang aku rasa, dia tahu pasal aku. at least, sikit.
tekejut jugak time first approachnya . apakah? realiti ke tidak kan. nasib aku boleh mencerna apa yang nak disampaikan dengan baik. kawan-kawan aku yang lain semua dah dapat agak akan jadi macam ni. ke aku yang lurus sangat  ? hek. aku tak lurus okay ! haha. btw, welcome future memory ! i am happy with it.


update.

assalammualaikum. ladies. lama sudah tak update blog ^^
nak review ape eh ? alhamdulillah. hidup makin baik. ceria tak ceria. emo tak emo.
biasalah kan. roda-roda kehidupan *ceh. haha.

G E M B I R A
what is that ? bila kita gembira? apa yang buat kita gembira ?
keluarga, sahabat, klasmate, DIA ?
abaikan DIA. *i would explain more in the next post ! i think i am losing my happy time -.- no specific reason. just my mood swing.
i am trying to forget the hard past.  bitter memories. and welcoming my future sweet memories ^^
HELLO to you all. 
a lil bit mengarut today, sorry untuk kekurangan ni. tapi i have my right to write eberything in here kan ?
so, CHILLAX!
emo tak EMO.
pantang diusik. harus angin satu badan. dah kenapee kau ini wahai manusia ?? sabar sabar. haha. tapi setakat ni calm seniri lah. tak perlu orang pujuk. saya masih rasional dalam tidakan ! ahakz. susah ke sekarang ni ? ada masalah ? masalah bukanlah masalah. tapi aku rasa new thing kita patut belajar. kalau tak semua rasa mudah. apakah selamanya kau senang lenang wahai mausia ? kihkih. susunan ayat ni pun dah tunggang langgang. nampak tak, perbezaan masa mematangkan diri. *cheh. poyo !