Wednesday, February 5, 2014

foryouunheardvoice.

am i being fair to you ? dah lama tak cerita dekat sini since my holiday ^^ sorry. opss. assalammualaikum. ketuk p[intu rumah orang tak bagi salam, pakai terjah je. udah udah ler tu nisa.

back to the main point. many things happened during cuti sem yang aman damai lagi harmoni ini. ujian ujian yang diberikan, sangat menguji kesabaran, keimanan, kebijaksanaan dan juga kekuatan dalam memikul tanggungjawab. apa yang penting adalah keinginan. andai aku nak berjaya, aku harus berusaha. andai aku inginkannya, aku harus berusaha ke arah itu. namun setelah kita berusaha, kalau ianya tetap bukan milik kita, pasarah lah wahai nisa. sesungguhnya semua sudah tertulis. kita tidak tahu apa yang terbaik untuk kita. janji allah itu pasti. :) carilah. carilah aku yakin aku akan temuinya di hujung perjalanan nanti . insyallah. is that the sound of me being unhappy during this cuti ? nahh. i am happy. alhamdulillah ^^

"semoga kita semua dapat apa yang kita inginkan, duduk memandang bukanlah caranya, tetapi bangkit dan mengejar. "

- " a splinter will won in a 100 metre race. but a smart runner will won in all his race no matter what its distance ."

No comments:

Post a Comment