Friday, December 12, 2014

minggu kedua before ending sem 5

it has been a long long time. haha. sorry my dear. lama sangat tak menulis. urm. bukan kekurangan idea. tapi terlampau banyak untuk dikongsi. yelah. hari hari kita ni mesti ada pasang surut. hari yang sama je every single minutes. =..= serius lah ? perkara lama susah nak dicerita sebab feeling yang dialami time tu is not the same as now. so, sekarang feeling kite macam normal. let's start with this hectic week. lagi seminggu study week. jyeah  ^^ sarcastic sangat suka awak tu nisa. mihmih. bukan ape. study week tu kene guna WISELY tahu tak.? hurm. plan lah subjek mana perlu diberi keutamaan. yang perlu fokus lebih (mane yang carry mark rendah tu lah. :'( sob sob ). tapi nisa akan balik PERAK next week. insyallah. semoga perjalanan pergi dan balik selamat. dengan izin ALLAH. huhu. fauzy. kite tak pernah memaklumkan nama encik ni dalam post sebelum ni except ade dua tiga pada zaman purba dulu. (entri 2011/2012) haha. kenape nisa mention ? ahaks. kahak! haha, adalah. doakan semoga nisa tak melakukan sebarang apa apa yang mengundang kemurkaanNya. insyallah. semoga nisa jadi anak yang baik, kawan yang baik, hamba yang baik. target jangka masa panjang : peroleh keredhaan ALLAH. semua orang nak kebaikan. jangan sangka kita baik sekarang, kita jahat sekarang, jahil kita sekarang, dan sesiapalah kita sekarang. kita tidak akan mendapat kesudahan yang baik atau sebaliknya .. semuanya bergantung kepada redha ALLAH. mungkin apa yang kita buat sebelum ini tidak dikira. namun, dengan secebis bantuan ang tak seberapa, kita sudah peroleh tiket ke syurga ALLAH. cuma, berusahalah ke arah yang baik. dan teruskan berusaha. hari esok adalah lebih baik dari hari ini. dan siapa yang sebaliknya, rugilah insan itu. treasure what we have. hidup memang sekali. tapi . mati pun sama okay ? get it ?

Friday, September 26, 2014

let the picture say the words

nothing to write. just a picture of me. sorry. i really love to selfie 

okay. bukan aku ni. but this is my new favorite property! thank you fauzy, emul n dayah :)

alhamdulillah. lihatlah teman teman ini, bersama meraikan hari bahagiaku. uuuu ~


ini luahan hati

assalammualaikum.
 it was a hectic week which i prefer to avoid but naaah. i can't do that.
it was PilihanRaya Kampus. baru sahaja selesai melantik perwakilan baharu 2014/2015 semalam. ramai juge yang bertanding. TAHNIAH kepada yang berjaya. kepada yang tidak bernasib baik. inshaaALLAH. ade perancangan yang lebih baik untuk kalian. YAKIN.

pelbagai benda yang bermain di fikiran sepanjang PRK kali ini. well. this time is very exciting. haha. awal awal, satu parti nak tarik diri sebab kali ni adalah perlawanan melibatkan tiga penjuru. tapi at last, diorang join juge. selaku orang yang BERTANGGUNGJAWAB untuk membantu. kami teruskan usaha kaliann dengan apa yang terdaya. alhamdulillah. they also thank us :) itulah adat kita saling bantu membantu.
cumanya, ada segelintir pihak yang begitu passionate dengan perjuangan ini sehingga melibatkan masalah perhubungan sesama manusia. jati diri kita di mana kawan kawan ?
bukan apa, aku tidak sama sekali menyatakan aku senantiasa benar sahaja. aku manusia ada salahnya juga, namun, insan seperti kamu yang tak pernah mengakui kesalahan ini. adakah kamu benar benar YAKIN ?

yakinkah perjuangan yang kamu bawa ini telus ?
yakinkah niat di hati kamu ini jelas ?
yakinkah kamu tidak menyalahgunakan kuasa yang ada ?

inshaaALLAH. berbekalkan keyakinanmu yang setinggi tingginya itu. perjuangan ini akan diberkati.

tabik sangat siapa yang begitu telus dalam menyertai perlawanan ini. :) anda tidak akan menindas orang lain.


Tuesday, September 16, 2014

JKM KTF

salam.
weekend lepas seronok sangat beraktiviti dengan kawan kawan jkm. g melaka kononnya untuk kem pemantapan. tapi santai habis kem nya. syukur alhamdulillah. tak stress stress.
ade malam kebudayaan lagi, tema pink, kene buat lakonan bagai. haha. pengalaman paling tak lupa. ye lah. berzaman tak berlakon. aku ni bukan boleh sangat stand atas pentas. lupa diri. masyallah. hanisa ! haha. nak jadi lecturer yang tegas asal plan ngn groupmates. last sekali, jadi lecturer tua ketar ketar lagi. haha. ni padah gemuruh juga sebenarnya.

ni semua jkm yang hadir. ade lagi yang tertinggal di UTM

ni groupmates yang sporting hbis lah :)

bergambarrr :)

ni hah time tunggu bas. lama kemain.

anis takde dalam gambar ni . 
bila dah balik UTM. rase rindu nak g kem. haha. kebetulan cuti panjang pulak. no class. ade orang tu, busy sangat. kite tak dapat pun jumpa dia lagi. so sad :'(

awak yang bagi ni. bila nak lapang ?


Monday, September 8, 2014

bosan

alhamdulillah. walaupun mereka melupakan masih ade yang setia di sisi dan menghulurkan bantuan. terima kasih awak awak semuaaa :)

import from Bali. mekasseh awak :)

ini malam time beli barang mcm dak first year baru masuk daftar.

Sunday, September 7, 2014

Minggu Mesra Mahasiswa.

#UTMAWESOME

it is the end of Minggu Mesra Mahasiswa.
and i am sick. haha. akak fasi yang beria. 
nanti kite update lagi. hoyeahh. *malas nak layan.

Tuesday, August 19, 2014

entri

.nak update.tapi takde idea.laptop dah dibaiki. alhamdulillah. missing someone.haha.
missing home :'( . lagi beberapa hari. bye bye perak. hai hai UTM.

 #UTMAWESOME.

Tuesday, August 12, 2014

13 days trip #2

second day . hari ni keputusan UPU keluar. good luck untuk kawan kawan yang bakal melihat keputusannya.

بيت توفيق ونجاح 

nampak hah orang tu online. sebentar tadi. takpe , tak tegur pun takpe. asalkan dia sihat :) aci tak ?
huhu. semalam sampai mimpi. mak aih. ramai plak yang masuk dalam mimpi. macam kelam kabut gila. i am mostly missing my past already. my old house at Hospital Selama. hurm. memories is always wonderful even it was the most thing we hate.  semoga selamat mengikuti program di Bali nun ye pak :) may HIM grant u with health and spirit

semangat sikittt kawan kawan ^^

entertainment

short video. #firsttrial


Monday, August 11, 2014

13 days trip #1

first day .
wake up in the morning. haha. *genyeh genyeh sikit mata.
then, teringat. ni baru first day. bermalas malasan bangun dari katil. haha.
counting lagi hari ke 23hb ^^.

curi curi tengok last seen kawan yang join program tu. nak tengok safely landed ke tak  -.-'  

emul kata, kite dah overly attached ke ? nisa tak taw. nisa tak pasti. nisa puasa. nisa lapar.
nisa tak tahu lah kenapa. tapi semoga nisa gembira sebelum balik ke utm nih :) eh, semalam nampak gambar before diorang berlepas. haha. sejuk mata memandang. tapi fikir balik., suka sebab apa eh ? hati ke rupa ? 

#nisajawabhati .
hati hati. 

Saturday, August 9, 2014

a friend. forever,

assalammualaikum.
now. me want to write about someone.

 kenal emulyaty binti mohd rafi ?

haha. selalu muka dia dalam blog nii. for this past two years, ade je diaa :)
lets start. &this is my knowledge about her. so, i write all this thing basically from how i knew her. :)

emulyaty binti mohd rafi. born on 5th september 1994. from, lundang, kelantan. anak tengah dari tiga beradik :) only her father daughter. dulu sekolah kat mrsm kuala krai. form4 sampai form 5. sekolah ahmad maher, dri form one rasanya. hingga form 3. dulu taiko jugak time skola. p mrsm jadi vice pres ldp taw. takot tak -.'

okayy. itu brief story tentang emul,

emulyaty. haha. tak pernah aku terfikir u would be such an important person dalam perjalanan aku detik ni. awal perkenalan tahun 2011. i mean, hujung tahun. time asasi forcast. aku kenal inshi ngn dia. dia kelas ngn zareen. so, aku lebih rapat ngn inshi time tu. tapi  dah mula jugak lah kenal kenal emul ni. inshi bnayak cerita tentang emul. :) ingat lagi time kes pepijat tu. kutu kucing turut dijumpai di bilik minah minah ni. malangnyaaa. diorang mana bela kucing -.-' haha. lucu taww. ingat jugak tak time emul p angkat tepon kat luar bilik. nisa tak taw emul ade crush orang jauh. huhu. kene kacaw dengan foreigner. sampai balik bilik tak basuh tangan pun -.-

2013.
kite baru habis asasi. time ni dah rapat sikit ngn emul. sama fakulti. kolej jugak :)
bilik pada awalnya tak jauh. sekali ngn ainna. then, disebabkan beberapa masalah. at the end, emul ngn nisa satu blok. emul bilik ngnn syl;. sebab rumet barunya tak muncul tiba. kesian emul. time tu kitorang salu nganjeng mana rumet diaaa. birthday emul 5 sept time orientasi. kesian emul. takde org sambut walaupun time orientasi akak fasi sambut besday org yang lebih kurang tarikh ngn dia. awal awal ni lah kami bergiat ngn jadi jentera pilihanraya kampus. nak jadi jkm. terlibat aktif lah konon dengan aktiviti mcm ni. tak tahan tu program pertama kami besar kemain. utm berselawat ! then. after raya kami p thailand :) muahahaha,

2014
fresh sikit memori untuk tahun ni, dah nak masuk second year. eh bukan. dah masuk pun. sama blok kat h07. emul duk bilik single. nisa ngn faqiha. hehe. jkm senior tahun ni. haha. tahun ni visit indon pulaaa.. balik tu sakit perott bagaii.

ni time biler ntahh. haha

p krabi ni

tu hanya lah sikit bingkisan memorii. herrr.
skang ni, ad coretan. sesi luahan perasaan. dengarr ya :) 

just a simple sentence for you darling.
H A R D but S O F T.
 haha. mcm mana tu berlawanan lah . emul ni kuat. she can do anything to solve her problem. no penghalang ! kitorang ni macam opposite sikit perangai. apa yang emul suka. nisa mesti kurang suka. tapi kitorang suka makan. emul ni berani. nisa tak. emul pandai match warna. tapi nisa macam buta warna. cuma kadang kadang kitorang salu pakai same color without janji. haha. emul ni comel taw. dia suka barang barang comel. bila suka dia akan beli jugak. nisa dh belajar sumtink. i cannot condem barang yang dia suka.  sepanjang nisa kenal emul. nisa masih gagal untuk memahami dia. selalu gurau kasar. selalu lambat temu janji. selalu G A G A L .tapi. semua ni nisa tak buat dengan niat. tak pernah nak sakitkan hati awak. tak tahu sebab nisa ni kasar ke mcma mana. tak pandai sangat nak faham perasaan orang.tak reti nak uruskan masa. selalu ralit main game zombi, selalu ralit sebeb overslept. tak tahu nak bahagikan masa. tapi nisa dah cuba. deep in my heart, nisa sangat sayangkan emul ni. bila nampak raut wajah dia berubah, nisa cepat cepat gelabah dalam hati. pikir idea, mcm mana nak cakap ngn emul ni. dia okay ke tak. emul. emul. riak wajah dia. senang nampak. kadang kadang bila dia emosi.dia diam je. kadang kadang bila muka dia diam je. takde pun emosi ape. ape. susah jugak nak describe. tp emul takleh sembunyikan rasa happy dia. senyum senyum. :) haha. emul suka bergambar, nisa suka amikkan. kadang kadang nak jugak bergambar, tp nisa rasa. gambar nisa besar. sorry, gambar nisa tangkap selalu tak jadi. kadang kadang bila selisih faham. nisa takot tahap teruk sangat. nisa kan selalu gelabah tak kena tempat. i cannot endure it sendirian. tapi selalunya tergntung. tada penyelesaian. okay sendiri. tapi nisa tahu, mungkin emul ade pendam sendirian. dia memang cukup kuat hadapi dugaan ni :) maafkanlah nisa. sebab tu jugak nisa amik blok jauh ngn emul. sebab nisa sayang emul :) haha. teringin rasanya petang petang p jalan bilik emul melawat. kalau satu blok. nanti tiap masa nisa turun  ganggu emul. sekarang ni bila dah cuti. hari hari ingat kan teman teman ni. tak kira sebesar mana perezaan kita.tak kira macam mana  rasa down sebab terlebih kena bash. tapi di hujungnya, tak mampu pun nak ade perasaan tak sayang. yang ada hanya KASIH SAYANG.  bersyukur sangat ada kawan kawan macam emul, ainna, anis, mira, qiha. n yang lain lain yang terima nisa seadanya. dalam persahabatn. nisa percaya. perkongsian. dan tiada iri hati. semua yang ada rasa ingin bantu. dan kasih sayang.


- nisa. 11.45pm

Monday, August 4, 2014

stop for a moment

kite gagal, kite bangun. 
kadang kadang. kite seringkali di atas. hingga lupa memandang ke bawah.
 hulurkan tangan sama sama ke atas.


pernah tak membayangkan kita di dalam keadaan mereka mereka yang kurang bernasib baik ?
selami perasaan mereka. jangan pernah abaikan perasaan orang lain. 
sebelum melakukan apa apa. fikirkan kesannya. kadang kadang, apa yang kita buat sekarang mampu mencorakkan masa depan kita.

  • jalankan segala tanggungjawab yang dipikul dengan penuh amanah. 
  • jangan hancurkan pepercayaan yang telah diberikan
  • sentiasa berusaha melakukan yang terbaik.

semoga urusan ini dipermudahkan oleh Nya

negeri jelapang padi.

as salamm. yuhuuu ladies.
haha. hujung minggu tadi. alhamdulillah. berpeluang ketemu dengan budak maktab lenggong dolu dolu. jumaat pergi. ahad balik. jauh jugak perjalanan.

selama-taiping-butterworth-sg petani-baling

ommo. thanks kepada kak shiq yang banyakk merencanaa perjalanan program. rushda yang bawak kereta. mala yang tetibe follow last minute. tuan rumah, kak tie yang setia menjamu dan melayan shabat mu ini :) sedih sya tak dapat join. tapi maybe rezeki lain kali. opps. tahniah buat nursyahirah bt abdul halim, berjaya melnajutkan pelajaran ke Universiti Kebangsaan Malaysia. wishing u all the best dear. before balik sempat lah jumpa kak yah. :) huhu. alhamdulillah. ramai dapat jumpa kali ini. may this friendship remain ^^ insya'Allah

selamat pengantin  baru

dua je kumbang. nampak tak ?

alhamdulillah.


Sunday, August 3, 2014

raya volume 2

seperti yang dijanjikn. family momentss :)

ni belah mama :)

parents. love u :)

ni belah baba :)

again belah mama.

all ma big family. 

kampung kampung.

Thursday, July 31, 2014

salam aidil walfaizin.

it is rayaaa
salam lebaran.

maaaf zahir batin 

disini. saya nurhanisa binti ahmad fadzil. ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf atas kesalahan dan kesilpan yang saya lakukan. kekasaran dalam berkata-kata. yang terguris hati dan jiwa. halalkan juga makan dan minum jika ada ye awakk. untuk hutang hutang tu, silalah tuntut dari sayaaa. insyallah, akan dilunaskan :) jemput ke rumahh syngs sekalian. 
*gambar family kemudian. belum transferrr. ngeh ngeh.
-tulus ikhlas , hanisa, dan keluarga.

tak jelas benaw gambar nii.

zarif tolong amikkan. mekasseh

selfie with brothaa

baba n mama :)


ini menyempat btol. 2nd raya

Friday, July 11, 2014

sejenak

"Sesungguhnya Solat itu adalah satu ketetapan yang diwajibkan atas orang-orang yang beriman, yang tertentu waktunya. (surah An-Nisa: Ayat 103)"

subhanallah. sekarang keadaan dunia sangat menyedihkan. kemanusiaan berkurangan. tidak sedarkah. kita semua sama. kenapa nak sakiti tubuh yang serupa. semua bersaudara. jika tidak mahu diri diperlaku sedemikian, fikirkanlah. 

 Sebagaimana kata Naib Presiden Ikhwanul Muslimeen, Umar al-Khattab pernah berpesan, "Allah beri kemenangan kepada kita mengikut sejauh mana patuhnya kita kepada Allah, dan berapa jauhnya pula kita terhadap maksiat kepada Allah".

gentarlah atas perbuatan anda. dunia hanya sementara. sesungguhnya. dunia selepas ini adalah kepastian.


keraguan.

kadang kadang i cannot get this thing. tak faham luls. ape sebenarnya masalah. or ade ke masalah ? just get clear okay.

ataupun, aku cuma perlu buat tak tahu. biarkan masa menyelesaikan semua. 

kerinduan

all of sudden. kerinduan terhadap dua teman ini membuak-buak. haha. apa istilah nisa pakai ni :) 

rindunya. next sem satu floor. yeah ! semoga kita dapat menjadi jiran yang baik-baik. rindu dayah n yayan :')


Thursday, July 10, 2014

how

i wonder. how they felt so calm to throw the missiles? how. they are calm to see a body like them been hurt. or u just have none of they have ? do you?

Wednesday, July 9, 2014

stay away.

i am in great depreesed. aku tak pandai memujuk. aku ralat dengan persengketaan. it cause a big awkward. like seriously.

Monday, July 7, 2014

indonesia

alhamdulillah. dah seminggu dan beberapa hari. setelah pulang dari indonesia. hihi. kesihatan beransur baik. walaupun rite now dia masih belum behave. dear, please behave !

sebenarnya nak cerita pasal pengalaman seminggu di indonesia. alhamdulillah. great moments dengan kawan kawan . walaupun ending mcm drama sikit, tapi semuanaya macam seronok aje. time pergi Karimun. meet new friends dari Universitas Karimun. bahasa tak jauh beda. jadi takde faktor menghalang untuk berbual :) seronok berknealann dengan kawan baru ni. tahu mcm mana diorang kat sana. life dia lebih kurang je uni kita kat meleysia. tak jauh beza okay !. time kitorang sampai kat Karimun . mak aih ! sambutan meriah lahai. kompang segala. erk. rasa mcam nak patah balik Johor. plan it back again. nicely ! uhuk . tapi semua dah tak sempat. pengajarannya. sentiasalah bersungguh sungguh dalam melaksanakan sesuatu. mudah mudahan . berguna untuk masa depan. insyallah :).
pegawai kerajaan kat sana pun. whoosh. tak sangka kot. mendapat layanan yang alhamdulillah. ^^ aku sangka kami ni dah bersepah je kat memana. rupa rupanya dapat duduk hotel mewah jugak. :') alhamdulillah. dimudahkan urusan . ^^

pantai ni hah. thanks saufi

ni depan umah bupati karimunn

saufi juga amik ni. cantik gambarnya . aww

selfie. by emul.

tmpt ni tak ingat

dinnerrr

masih pantaii


cntik kan diorang pose. dekat jalan raya nii


tugu

bersama dr evizal.mekasseh bnyak dr. 

Friday, June 20, 2014

sayang sayang kalian

hai . as salam. alhamdulillah. rasanya kehidupan semakin baik. segala kesedihan yang hadir sentiasa digantikan dengan yang lebih baik. syukur dengan kehadiran orang sekeliling yang baik baik belaka :)
awak.
 kekurangan kite ini memang lah ketara. sedang berusaha memperbaiki diri. insyallah.
sahabat. aku sentiasa sayang akan dirimu. 


Thursday, June 19, 2014

mihmih.

aku terlajak berkata kata. maafkan aku. aku salah . 

Wednesday, June 18, 2014

hidupkah aku ?

ape sebenarnya aku ni ? kenapa susah sangat. do not expect anything dari semua orang. just don't !
u are seriously understand others but u are not understand me. 
aku tahu aku tak layak. aku tak akan dapat. tapi aku masih kawan kau. ke tak ?
ke tak ? 
hati mcm kene hiris sembilu. belati ke. pisau rambo ke.kept it by yourself nisa. 
taip je lah . at least mulut kau tak share dengan orang lain. sebab mulut kaw. kau seniri binasa. 
aku kene belajar. aku kene sedar. bukan senang nisa. 
consider others ? heh. *auta je tu. 
orang tak pernah consider kaw. maybe orang rasa kau hati batu ^^ wink wink. 
tpi sekeras mana batu tu. air yang menitis ke atasnya dapat mencipta perubahan ke atas batu tu. 
aku tanak mintak apa apa. tapi kesedihan ini. sentiasa menganjing aku untuk terus melangkah. 
are there any people around me ? YES or NO? do i have anyone left ? yeah. my family. susah senang. mesti diorng ada. 
~faqihah. terima kasih. 

singa terbang sabah.

i am already miss u mr lion ^^.

semoga tenang mu di sabah. untunglah jalan jauh.

cuti sem dah bermula . mula lah azam 3 bulan ku :) insyallah. kite berjumpa untuk next three months.
hasil ke tidak misi nisa ni ^^. awak jaga lion baik baik .
i miss u'r tummy lion ! take care. till we meet again :)
bola pun bawak lion. haha. so. thankiyu for the appreciation. 


with love
-xoxo-

Sunday, June 8, 2014

sem 4

salam. haiii
lama sudah kite tak update sini.
hehe. nak kata sibuk tak sibuk. tapi faham faham je lah. 4g yes bukan selalu baik hati nak bagi kite online ^^
dah nak masuk minggu kedua final :) wee. last week for sem yang ke4 ^^ dah tua dah kau nisa. dah nak masuk third year. ommo!
alhamdulillah. masih hidup lagi. semuga sem ni berakhir dengan baik :)

Tuesday, May 27, 2014

re:you

alhamdulillah. terima kasih. you brought many meaning :) it is not always a good time but it would be always the best memory ever. me love love you :) good luck exam , 

~dengan penuh rasa bersalah. aku memohon maaf. seikhlas hati . setulus perasaan. *sweet plak aku.


Wednesday, May 21, 2014

kau sahabat kau teman sejati

subhanallah.
sudah terhantuk baru tergadah.
selama ni terlalu senang hidupnya. sehingga aku lupa yang aku kian menjauh dan kian melupakan.
apa yang diingini tak selalunya dapat. aku bnyak menyakitkan banyak melukakan. ya allah ampunkanlah aku, teman, ukhti, maafkan aku. setelah menelesuri kehidupan yang akhir akhir ini kian menyukarkan. mulalah kita sedar, siapa diri kita. alhamdulillah. smeoga belum terlambat.
_terbang si burung terbang. jangan kau pulang lagi_

hati

aku sudah tak mampu. mungkin ni lebih baik. aku redha. sesungguhnya perjalanan ini banyak turun naiknya, semoga ukhwah yang terjalin memberi beberapa kemnisan untuk rencah kehidupan. walau hanya separuh perjalanan. all the best :) hati semudah itu ia menyukai. semudah itu ia melupakan. hati ini mohon jangan melupakan lagi. perit terasa.
_nisa. 12.35pm.

Saturday, May 17, 2014

assalammualaikum. mungkin nampak simple. tapi aku sayang semua sahabat aku. kekurangan aku ni. datangnya dari aku sendiri. aku yang kekurangan. :(

Thursday, May 15, 2014

ampunkan aku.

untuk seorang yang bergelar sahabat. mampukah kau berkorban ?
ya allah. sedih sangat sekarang. kerja ada banyak. tapi sahabat ambil hati. mungkin kaw tak ambil hati ngan aku. aku perasan sendiri. tapi jawablah aku. kalau aku ni racun untuk kau. maaf kan aku.  semoga kau jumpa sahabat yang menyenangkan kau.

Sunday, May 11, 2014

story.

assalammualaikum. lama jgak hilang. tp tak selama yang sebelum ni. inilah hikayat orang selama. :)
hahaha. tok sah duk ngada ngat aih. homesick kemain. :( rindu bnor nak balik selama. sambut hari mama >_<' shout out for miss Jamaliah binti Nayan. Selamat hari mama. juga kepada ibu di luar sana. teima kasih menjadi insan yang begitu luhur dan bermakna dalam diri kami anak-anak. sabar melayan keenah dan habit kami yang mungkin seringkali menduga kesabaran kalian. we all love you :*

haritu pulang ke perak. sempat kite jalan jalan ronda lumut. haha. 1 Mei kan cuti. samelah kite sebagai student. spent time ngn family ni. alhamdulillah. menenangkan dan sentiasa rasa diperlukan. at least. tak dipinggirkan :)) *double chin.
percaya orang lain selain dari family bukanlah susah. tapi banyak benda perlu diambil berat. siapa dia? kenapa dia ? haaa. nak jawab acane ? haha. tapi untuk my ladies. u all sume memang tip top. dipercayai tanpa ragu-ragu ^^ alhamdulillah.
aku ni sumthing wrong somewhere heh ? "shame on u." haha. cacian. sabar je aku membacanya. hanisa. sabar. tak ke mana pun orang ngata awak. cuma jadikanlah sebagai perintis untuk kaw ubah diri sendiri. jangan terlalu senang memberi kepecayaan kepada orang. diri sendiri ntah apa-apa jadinya. just stop cursing others. and move on !
cakap memang senang !! -.- blergh. sape kata senang ? it need courage to spill it out. i hope a respect from you in a name of a woman. tak apa. let bygone be bygone. just nak menulis je rasa .
milik siapakah hati ini ~~~ hahaha. minat gilak lagu ni. macam sedap je. alhamdulillah. gembira saya hari ni gembira untuk esok hari. mudah mudahan. exam dah nak dekat. test dah bertimbun. naah. phone pulak rosakk. grr. nasib baik ada klasmate baik hati. Nuziyana meminjamkan aku handphonenya. thankiyu classmate :)) a week ni tak boleh nak kacaw dia. haha. kepada awak, encik FKA. good luck naa your test. salu jugak demam demam. jagalah diri anda ^^  i may not be a sweetest person. because semua ni make aku kekok. sooner or later. insyallah.
dinner ktf ~ GLITTEING RETRO baru lepas.. nah sajian buat anda.

emul terchenta. dinner kedua bersama.

dengan ain rasna, ainna, n retis kak yam.

tu anis. sebelah emul. aku dan tudung spongebob.

baisan felo n jkm ktf ^^

again. kami semua nampak kerdil je di sisi kak yam

tudung petak ku bergandingan ngn kak yam . aww.

nisa penat. tudung ni dari pagi smpai malam. dinner hapak.