Wednesday, September 18, 2013

calar balar. kawan !



hampir menitis air mata ini. yup. it is 18th september :) hari yang sepatotnya menggembirakan.
tapi . petang macam ni tak membuatkan aku rasa macam tu pun, jam tepat 3.22 petang, hahaha. TIADA HARAPAN. kan sudah dibilang, jangan cuba untuk menyentuh kalau kita sendiri tidak mahu bertanggungjawab. bila ia berkaitan dengan hati, suatu percaturan yang memang tidak dapat lagi kita nak guna sempoa mahupun saintifik kalkulator untuk tahu tahap kerosakannya :) if u had take any descision, please let me know or just vanish away witout leaving any step and memories. because if u do not want to, do it. or else you cause a bigger damage and waste more time to treat the wound. had u ever think that a person has a heart. only a heart. u broke it ? do it has guarantee ? hahaha. it is not benda yang boleh dijual beli. korang bayar korang dapat. perasaan yang lahir dari hati, luhur dan sangat suci, cinta kepada allah, cinta kepada rasul, cinta kepada keluarga, cinta kepada sahabat. tahu tak, if i got the chance. i would let u know. that i want my old friend. do i ask big enough ? u even forget to greet me. well. i am just a person. only a person.

*i do fall a step on you. alhamdulillah. it is not 100 steps or more. cause i might burn myself.
do hope that you will read. i cannot say it to you directly. i thought u are the one

Wednesday, September 4, 2013

kuatkanlah aku. bukakanlah pintu hatiku.


berikanlah aku kekuatan ya allah. dan kewarasan fikiran :)
sesungguhnya, belajar dari kesilapan dan teguran. walaupun sakit, ia adalh terbaik.