Friday, August 16, 2013

reunion sk selama jalan menteri :)

assalammualaikum. 
hello blog :) 
antara bende sweet muwit yang nak di share pasal reunion :)
haha. jumpa kawan kawan. *takde lah tak jumpa bertahun kecuali dua tiga org la
haha yang lain memey selalu jugak jumpa. tup tup. reunion pun muka sama :) alhamdulillah jugak. jumpa cikgu cikgu zaman tok kaduk dulooo.
hewhew. penat jugak. tahniah kepada organizer yang bersusah payah, yang menjemput sume :)
titipan untuk reunion semalam :)

da bomb bannernye :) simple tapi ckup bermakna .


ehem. ini amik dari zakwan./ haha. :)

ini nadhirah omar :)

well/. ini barisan kanak kanak lelaki dengan guru guru terchenta

so seperti caption di atas. giliran kanak kanak perempuan pula bergambar
ehem ehem. ini nad, atin nani, fathiyah n aku. hoho.

sempat lagi mek mek ini bergambar sebelum balik


 sayonara ! best reunion :) type type. malam ni dah nak balik jb. doakan kesejahteraan saya pergi dan balik :)
*off to thailand for two weeks :)


Wednesday, August 14, 2013

jyeah. kami semua .

assalammualaikum. hai. blog :) kembali
~ aku sedar aku dah lama tak post kat sini. harap maaf. di hujung hujung cuti baru nak semnagat.
here we go nurhanisa,
antara benda sweet yang aku buat cuti ni :) puasa, raya. haha. itu je ke ? haha ada gak aku melawat maktab. jumpa kawan kawan yang sangat dirindui. cikgu cikgu yang superb punya. alhamdulillah.. perjalanan pergi balik selamat :) thanks to kak shiq yang menjadi driver tak rasmi kami .

ini kak shiq, kak tie n rushda :)

ini pula kami ngn cikgu tersayang. en. ali shafiee. :)
erk. ni sempat posing depan bilik seminar . time nak exam sini lah dak tala pun

both my best buddy :)

tidak dilupakan ini jua.

depan bilik kaunselor terchenta. puan norashikin :)

jejaka terhangat di pasaran. roslan ahmad. haha.




banyak sebenarnya benda nak cerita sepanjang cuti :) sakit, demam bagai. haha. riang raya bersama kuih raya di rumah. erm. indah sumenye. alhamdulillah dapat pulang bercuti di rumah ngn keluarga. yeah ! hargailah keluarga selagi kita berkesempatan. semuanya yang kita ada haruslah disyukuri. :) jikalau ia pergi dan tak mungkin kembali lagi, jangan pula dikesali. jyeah ! cik nisa bermadah pulak dah -,-
aku lupa pulak. sempat p taiping umah keron n adila :) haha. spent time walau kejap pun dah cukup . yang kita nak sangat bukan lah masa. tapi MEMORI :)

kerakusan bergambar. hak kami. haha.
with khairun kecik !

ucapan tulus ikhlas.


selamat hari rayaaaa. 
lambat lah pulak wish kat sini :) tak apa lah. kan. heehe. nak post pepanjang tapi jap eaaa. :)
i need to pack my things. ~thailand. here we go. semangat !