Saturday, July 6, 2013

my other side vs me :)

dear. blog. macam macam sebenarnya nak luahkan kat kau. tapi waizh sedang mengira ni, -----> akak guna sampai sepuluh je. hahaha. tapi dah sampai berapa dah ni. sabar ye dik. akak dah jumpa blog ni. datang sekali ngn mood menulis. susah sikit lah nak berhenti. nasib idea datang mencurah curah. macam ni lah aku. bila ada masalah baru nak tulis kat kau. tapi serius, luah kat sini. macam hilang beban sebesar lori pasir tu. wow. amazing :) hanisa, now you know the feeling. hurt ? sad? burn ? hahaha. in a word FOOL. hahaha. tak boleh salahkan orang lain. keputusan kau buat seniri. tanggunglah ye. ada hak kau nak marah ? ada hak kau nak berkata ? hak pengguna adalah. hahaha. sakit sakit simpan lah sendiri. orang sume dah kata, "jangan lah anda mulai terjebak," muahahaha. inilah balasannya. rasa tak ? sedap ? PADAN MUKA ! wow, boleh tahan juga diri sendiri mengata aku yerr. rupanya orang di dalam ni, sangat terasa hati. tetapi dia takda kawan nak cakap. dia memang pilih kau sebgai kawan untuk dia luahkan. terima je lah blog. aku sendiri pun dia tak pernah share apa-apa. siapa dia marah, siapa dia suka, individu dalam ni. LAIN! totally lain. aku sebagai nurhanisa tak boleh nak faham dia. that's why mulut kata lain. hati kata lain. i do not think where exactly individu ni menumpang kat dalam diri aku. dia tak dekat hati, dekat limpa ? pancreas eh ? haha. mungkin. biarkan dia. mesti lakukan sesuatu ni. blog, kau perasan tak individu tu dengan aku sedang berlawan untuk menutup cerita yang nak diceritakan. sebagaia nurhanisa, aku tak akan bercerita kat kau . kalau skarang time malam , memey habis segala rahsia aku dia cerita. kau tahu. aku rasa mcam erkk. .. snagat lah ***** kenapa ? ada airmata di situ. itulah sebabnya. in my life tak pernah taw macam tu. kalau pasal seorang kawan tak apa. ini lain. kau tu ***** hanisa !. sebab tu individu dalam diri kau tu marah . kau telah melanggar apa yang kau buat . hahaha. stop. aku nak endkan sekarang. karang bukan main panjang aku taip, makin bnyak benda yang keluar :)

nisa. starting today. clear your heart. be awesome !

hahaha. kena kat batang hidung sendiri !

No comments:

Post a Comment