Saturday, June 8, 2013

:) pain but relief

assalammualaikum. blog :) hei . hari ni rasa nak menulis sangat sangat sangat :))
let's start our story hari ni denga berfikir ape yang kite dah buat dari bngun pagi tadi ? none rasenye. erm, nisa. jom fikir tentang ni dan fahami ,

wee :)
bnyakkanlah eh istighfar
 apa yang aku dah buat hari ni , dan hari sebelumnya ? haha. fikirkanlah sendiri. keep on thinking sahaja tidak guna kalau tak ada tindakan. kena ada keberanian nak buat :) huhuhu. semoga diberi keberanian .

terlampau berani rasanya nisa tulis benda ni kat sini. it is public sangat  . haha. tapi tak apalah. sendiri nak tulis, sendiri tanggung. "awak, saya dah putus asa atas awak :)"-tertuju tak kat anda anda semua ? hahaha. untuk yang berkenaan sahaja. it is complicated. jom kita tulis tanpa tapisan. i am being more soft-hearted *ade ke term ni ? haha. hentam je. perangai ni sangat menyeksakan. nak jadi macam dulu :) sebelum tu. alhamdulillah jugak lah sebab ade sikap ni, cuma in certain case i cannot control myself sampai aku rasa i make something wrong. seriously. like urghhh . hahaha. ape stress sangat ni nisa ? kool lah . maybe gabra tak tentu pasal ketika sedang menulis benda ni . cik nisa mengalami kecelaruan fikiran dan memerlukan pantauan tahap kritikal daripada pihak berkenaan . jaga sikit hati tu :) "kalau tak jaga, dia rosak, dia sakit, sampai satu masa nanti dia dah tak boleh menghasilkan any perasaan, nilai baik buruk macam mana ? haha. fikirkan lah . you have right on yourself. next, tabahkanlah hati ni , untuk teruskan hidup dan semoga diberi kekuatan untuk menempuh halangan. ya allah , terima kasih atas, keluarga yang terbaik, sahabat yang tersayang dan mereka yang membantuku menunjukkan erti kehidupan. rindu family, fa'ar n keron :)

*kini, saya dan awak kosong-kosong. saya cakap kat awak ni, hahaha. :) tak ada perasaan apa apa dah eh. neutral :) seriously, like. i aim giving up. peacefully yaw.

do not trust people blindly, serious. although u are rabun :) haha. nisa !
ameeen
semoga mereka selalu gembira dan sihat sejahtera

comel :) 

No comments:

Post a Comment