Friday, May 10, 2013

pintu pintu :D


assalamualaikum, dear blog;
aku dah semak semua posts lama kat sini. whoa, nisa is too jiwang!
haha. since when kau bukak hati kau untuk semua ni? thanks to awak,
yang dah hantar satu sms yang membuatkan aku sedar balik, i had change too much
baru aku sedar sekarang, apa yang aku ada selma ni, aku tak hargai. then, padan muka batang hidung sendiri lah nisa ! >_______<
sebenarnya, bila kita buka hati ni macam macam benda harus kita sedia, dari segi mental, fizikal dan semua. haha. baru bukak hati. kalau beri hati.
memang merana lah kome kome semua ni hah. stress nak mati nanti. dah lah student !
komitmen dalam sesuatu sangat penting. tetapi buat masa ni, we need to know our priority.
komitmen harus diberikan dalam keutamaan yang utama,. perjalanan hidup masih jauh. nak jodoh baik?
improve ourself first. dengan ini, saya nurhanisa binti ahmad fadzil, mengisytiharkan, pintu cap jati ni, ditutup. semoga perjuangan menuju keredhaan allah lebih aku utamakan.
*nasib lah tak sakit hati ketara sangat kan . hendaklah aku yakin dengan apa yang tersurat. make this as a lesson.
pintu doraemon pun jadilah :D

No comments:

Post a Comment