Saturday, March 9, 2013

merepek .

it had take too long for me to write . HAHA . now everything can be express in words . let start .

kenapa eh manusia skarang , pasal something yang kecik . dibesar-besarkan sampai wujud perasaan benci and yang tak baik lah . bukan nak kata diri sendiri lebih baik atau pun tidak . sekurangnya , aku tulis ni. aku tahu yang aku tak boleh jadi macam ni . bila kita terlampau mengikut perasaan . we also involving other people around us . bukan apa . you express korang punya ketidakpuasan hati dan lempiaskan semua tu kat orang lain . kalau tak libatkan sesiapa . for sure, noting is wrong . but now . HAHA . such an irritating . try to be a comforter compare to be a thorn lah kawan .

moving to others subject
lately , aku perasan macam one of my friend is pelik . wonder jugak lah kenapa . tapi abaikan sebab nothing is wrong with my life if he isn't in there . HAHA  . orang kata cinta itu buta . seriusly , man . kita semua buta sebab cinta lah . we can control it . if we control ourselves first . set niat dan target . put out your matlamat . try hardest . mission accomplish . then , go on with your life . memang cakap senang . tapi kita cuba tidak ? kalau belum . JOM cuba bersama . HAHA  tidak rugi punyaa lah . :) kalau boleh senang suka kat orng . kenapa tak senang untuk tinggalkan dia ? macam yang kita cakap . kalau sekarang ni pun dah berani lawan cakap mak ayah . jangan terkejut bile mereka tua . mereka tak terjaga . segala yang berlaku sekarang . boleh jadi cerminan masa depan :D learn from experiences .


No comments:

Post a Comment