Friday, March 15, 2013

jammed .

it is not weird if i am online at this time ., 3.00 a.m . HAHA . but it  is obviously style if nisa stay up to finish her assignment . go ! dear . actually , tulisn ni sebenarnya dah hampir merepek ejaan dan kosa kata . bila stay terlampau lambat memey otak teman jammed terok =,= nisa. nisa . haish . 

Thursday, March 14, 2013

disability





what do you look for  ? who do you stare ? where do you live ? why i am change .?
too many words and phrases make the world twisting and my head just gonna blown up within any minutes .
stop the drama , stop the movie . please stop and focus on what are you searching for miss ! it i s never too late to change beside , there is no reason for a person to be left behind if they really want to change . 
why i am writing these up ? this is not the things i am really want to write , actually . these past day , was a really hard day . nobody can understand it . is 19 just a number or a stepping stone for me to be woman ? whew, never wonder it can be too fast . in making write decision, choosing stuff , planning the days , i had been thinking it was hard enough , but yet i am wrong ! totally :D Am i that bad ? never plan to be bad . always want to be good . friends, thank you for cheering my day up . u are the candle , and please to stay still . i would never let you melt :'(

  • please , dear, lead me to the right path . 
  • let me be your shoulders now and always . myself :) 
  • thank you for been with me all this time . 

Saturday, March 9, 2013

merepek .

it had take too long for me to write . HAHA . now everything can be express in words . let start .

kenapa eh manusia skarang , pasal something yang kecik . dibesar-besarkan sampai wujud perasaan benci and yang tak baik lah . bukan nak kata diri sendiri lebih baik atau pun tidak . sekurangnya , aku tulis ni. aku tahu yang aku tak boleh jadi macam ni . bila kita terlampau mengikut perasaan . we also involving other people around us . bukan apa . you express korang punya ketidakpuasan hati dan lempiaskan semua tu kat orang lain . kalau tak libatkan sesiapa . for sure, noting is wrong . but now . HAHA . such an irritating . try to be a comforter compare to be a thorn lah kawan .

moving to others subject
lately , aku perasan macam one of my friend is pelik . wonder jugak lah kenapa . tapi abaikan sebab nothing is wrong with my life if he isn't in there . HAHA  . orang kata cinta itu buta . seriusly , man . kita semua buta sebab cinta lah . we can control it . if we control ourselves first . set niat dan target . put out your matlamat . try hardest . mission accomplish . then , go on with your life . memang cakap senang . tapi kita cuba tidak ? kalau belum . JOM cuba bersama . HAHA  tidak rugi punyaa lah . :) kalau boleh senang suka kat orng . kenapa tak senang untuk tinggalkan dia ? macam yang kita cakap . kalau sekarang ni pun dah berani lawan cakap mak ayah . jangan terkejut bile mereka tua . mereka tak terjaga . segala yang berlaku sekarang . boleh jadi cerminan masa depan :D learn from experiences .