Thursday, February 7, 2013

minggu di utm :))




blog . at last, anis and mira tiba dengan selamatnya di UTM . wahaha. hari pertama, mereka ajak g tengok wayang juvana di giant u-mall. sedih sgt ceritenya. menyayat hati . alahai =..=






HEHE. next agenda. kitorang sangat lah sibuk untuk keesokannya menguruskan macam macam . kononya. sekali sume tertungak sebab salah buat surat :((. HAHAH. jadi stay di bilik dan heading to bukit indah . LALAL. untuk sambut birthday si anis syazwanie



akhirnya. anis dapat ini . :)) 


hari ni kiter g sutera mall ., dgn bieha . gembira. 




die melepak utm sebab umah nye takde elektrik . tpi kebetulan. birthday die pun kitorg smbut jugak . both of them got this for thier 19th birthday . untunglah !!! :))


 agenda pada hari ini -rabu . kitorang g pasir gudang untuk g majlis selawat . lambat sampai sebab ta thu jalan dan bnyak konflik . LALALA. penat sgt hari ni :)) masuk imigresen lagi tawu > < tapi alhamdulillah . sgt rasa bersyukur. 







 itu sahaja :))

No comments:

Post a Comment