Saturday, February 9, 2013

now my world turn upside down . heart become trembling hardly. keep on thinking of everything happen around me. friends, family, class, ouh my world. :)) i need to plan the schedule perfectly . HAHA . heart . i will try to keep u calm . please give full cooperation. do not easily jump onto the trap ! or you might threatened . 

sincerely, i do fall after i know you clearly . i accept it with who you are . not you pretend to be. you nerd ? HAHA . funny things to me. in fact i am not choosy type. responsible is the most important aspect i think . next is manner. how you treat a person. and how you cares about others. it is all important aspect that we need to focus on. people without humanity is a ___________. you might want to fill it. i do not want to criticize. make it easily . relation is not a thing that we can take and give. but, you need to keep, care, and never give up with it. u took the responsibility to take. so, continue with it ^^ only marriage is the solution . say NO to couple . you done such many things before your marriage , you know so many things before it. so what you want to expect? life is a journey tat you will travel it in your own way . plan it. and you will love it . i hope i can choose the right person . 

Thursday, February 7, 2013

minggu di utm :))




blog . at last, anis and mira tiba dengan selamatnya di UTM . wahaha. hari pertama, mereka ajak g tengok wayang juvana di giant u-mall. sedih sgt ceritenya. menyayat hati . alahai =..=






HEHE. next agenda. kitorang sangat lah sibuk untuk keesokannya menguruskan macam macam . kononya. sekali sume tertungak sebab salah buat surat :((. HAHAH. jadi stay di bilik dan heading to bukit indah . LALAL. untuk sambut birthday si anis syazwanie



akhirnya. anis dapat ini . :)) 


hari ni kiter g sutera mall ., dgn bieha . gembira. 




die melepak utm sebab umah nye takde elektrik . tpi kebetulan. birthday die pun kitorg smbut jugak . both of them got this for thier 19th birthday . untunglah !!! :))


 agenda pada hari ini -rabu . kitorang g pasir gudang untuk g majlis selawat . lambat sampai sebab ta thu jalan dan bnyak konflik . LALALA. penat sgt hari ni :)) masuk imigresen lagi tawu > < tapi alhamdulillah . sgt rasa bersyukur. 







 itu sahaja :))

Sunday, February 3, 2013

program UTM berselawat . jemput sama hadir :))

ini program julung kali oleh JKM Kolej Tun Fatimah 2012/2013. jom lah bersama meriahkan majlis . :))


Rugi kalau tak hadir. sini akan disertakan tentatif program yew :)), HAHAsemuanya pada 24 FEBRUARI 2013
8.00-tghari : forum bersama, ustaz don, bro shah kirit, imam muda ashraf, moderaternya ustaz muhajirih.      
selepas itu ade persembahan oleh hafiz hamidon. hah, teruja tak ?? 
tghri - ptg : solat zohor dan talaqqi bersama al-fadhil sheikh nuruddin . ulamak hebat ni :)
maghrib hingga isyak : berada di MSI. untuk berselawat bersama ustaz taufiq dan murid buta princess elizabeth 
selepas isyak- 11 mlm : bersama habib ali dan juga al mawlid. (ya hanana) 

#pengisian memang padat . tapi ini sume adalah perkara yang bagus. apa salahkan kite beramal sambil belajar. eh , apa yang hanisa dah merapu . apa pun . jemput hadir :))


JKM ktf- utm berselawat .

blog . ini time saya and semua warga JKM kolej tun fatima yang lain around johor untuk program UTM BERSELAWAT . semua dijemput hadir yeh . 

ini time mula skuad nak mengedar kan poster :)) HAAH .

 ini tak ingat lah . tapi dekat nagn legoland :X best taw tempat ni . dekat sini ade juga puteri harbour . 


 ini depan puteri harbour <3


 ini auntie aya. beliau bertanggungjawab membawa kami untuk mengedarkan poster .



 dua gambar di atas di PTP (pelabuhan tanjung pelepas )


dua gambar di atas. masa edar poster di menara ansar, johor bahru , 
arini memang ada banyak mood yang datang untuk menulis. now i will kindly introduce u my adik adik yang ceria. happy go lucky yaw :))


 yang adik lelaki besaq sorang ni . bajet retis jee . HAHAHA .


HAHAHA . baju hijau tuuuh waizh, kuat bnor posing nyoo :)) sayang adik . 
dan baju itam tu zarif ,

dan ini lah  paling comell :)) psing ini saya suka :))


kanak kanak riang :))


blog . introducing u my others 'family' :D 

smart student, friendly, cheerish person :)) go adik . good luck in your plkn and spm ! haikal .


pernah post ke pasal si tinggi lampai ni ? HAHA . ni my little sister . whew, azmaya nordin ahmad :) thanks maya . for being a good sister . wishing u all the best :)
spm candidate :)