Saturday, October 6, 2012

dunia ku di september


ouh . lama sudah ta update blog . entry pagi ni berkisar tentang my birthday on 18th september :D HAHA. it was the wonderful day , first in the 18 years i got a lot  of gifts from my dearest sweet friends :D jom tengok bg jeles sikit .


 i love this mr penyu :D 
ini hadiah daripada ramai lah . ade je yang bukan , tp was bought on the day .

ok. this one is a set of present from sabah :D thanks cik fauzy. 

ada lagi satu present from wani halim. tapi ta sempat nak tangkap gambar . i got perfume from her :D thanks friends. 
EMULYATY, INSHIRAH N AINNA. thanks jadi antara mereka yang terawal untuk wish :D

 ini kitorang berempat , insyi, emul, ainna n me :D
 ini pulak waktu kitorang bergedik santai sewaktu malam :D emul, aku n anis :D
 yeah , my hunny bunny sugar pie, emulyaty <3

cute little fren. mirasham :)

ops. ada lgi niii . gambar lagi tiga orang manusia :-

 ini saya n wani halim :D

 itu fauzy :D
for sure ini amin kamal. my bestfren :D dapt chocolate dri dia :D

* saya sangat syang kan pun sume kawan ini . peliharalah mereka sebaiknya. mudahan mereka sentiasa berjaya di dunia dan akhirat :D