Friday, August 17, 2012

syukur. syukur :D

  as salam . hai . dalam tak sedar. asasi UTM dah habis. ramadhan pun dah nak hbis. syawal bakal menjelma lagi dua hari. jyeah. sedih nak tinggal ramadhan . dalam ramadhan ni rasa life is so sweet :D siriesly, tiada paksaan dalam menyatakan ini . fadhilatnya sangat banyak . untung lah sesiapa yang menggunakannya dengan sebaik mungkin. saya jealous kepada anda. alhamdulillah, segal positif think di bulan ramadhan harus diusahakan. puasa enam pun jangan lupa ya dibuat kalau mampu :D benda sunat ni bagus juga kalau nak buat.
  tentang asasi, alhamdulillah , i got the course that i want . HAHA. pure math , faculty of science. see, we clearly tak tahu apa pun tentang diri sendiri. i used to think i am not good enough for science . tapi since sekolah menengah until now i stick to it . allah maha mengetahui . kita harus redha dengn apa yang diberi setelah kita berusaha sebaik mungkin. yakinlah :D insyallah .

No comments:

Post a Comment