Wednesday, April 4, 2012

best of the best ever report !


salam. dear blog. kali ni nak share sumtink yang totally memang buat ak ketawa sampai pecah perut.





bermula apbila ak n adila yang amat malas ni gagal untuk menyiapkan lab report fizik setelah tidak berusaha pun untuk siapkannya ==' then. kitorang dngn tebal mukenyer pun mintak kat lab partner yang lagi satu :) thanks korang. setelah berjaya memintanya ak suruh si lalala bg taw adila kalu dh sampai depan blok. malangnye die tak perasan mesej ak n pukul 11.20 dia kol minta maaf sebab ta perasan mesej, "hei, nisa. sori lha ak ta perasan mesej kau, ak letak atas tar ya?" ak pun jawab " hah? atas jalan biar betul. ak ckp kan gtaw adila sebab ak kat bilik bieha ni (inshi jadi saksi)" then, die respons "oke lha ak letak atas pokok" sempat ak membalas " beragak lah weyh, kau ni pun. g call adillah la. taw " tros die letak telefon.

paginya,,,,
"weyh lalala lab report mana?" jawabnya, "ak sudah katakan di atas pokok! kau tak ambil kah?''
wahai pak cik tersayang kompem lha ak tak amik. bg ak dan yang mendengar bende ni tak logik ouh. tak mungkin ak turun memalam mcm uh untuk amik report di pokok. OMG. tapi time tu ak n adila dh kat kelas. just 5 minit sebelum kelas bermula. disebabkan perasaan SUSAH HATI die, kitorang mengorbankan tenaga pulang ke blok yang jauh selama 10 min. peluh giler.. sengal.
adilla dah bising. ak just suruh die bersabar je. mak aih. sampai kat blog first respon ak, "adilla, pokok mana die letak eyh?? bnyak lah pokok kat sini. "
alahai. setelah mencari kitorang terjumpe. then, ak berjanji akan percaya setiap apa die cakap selepas ni. hahaha. ak tak mau dah memain. if die kate die skang atas pokok. pun ak percaya kau sangt JUJUR wahai fauzi :)

*hari itu ak pakai baju kurung biru dan my red heels :) sangat sadis, bile patah balik ak just sarung my toilet slippers ==' dah malas nak lawa dah.

2 comments:

  1. haih. itulah pasal. p-as nih. jgn lah anda menipu saya. akan dipercayai seratus peratus.

    ReplyDelete