Tuesday, March 6, 2012

it's hurt when we see our relatives is seperated.

salam.. blog.
tadi baru sahaja buka satu page ni, ada orang post kat group, sangat sedih bila saudara seislam komen yang berlainan. sangat sedih. kalau rasa apa diorang buat tu betul sangat, perlukah dedahkan macam tuh? sedangkan orang beribadah pun tak menunjuk. bersedekah pun biarlah tangan kiri tidak mengetahui apa yang si kanan buat. setakat na jadi pengajaran tapelah. tapi ta payah lah benda kome buat tuh nak suruh orang buat juga. ouh. sangat sedih. inikah tanda akhir zaman? yang namanya berbin dan berbintikan yang mengomen bukan bukan. alahai. yang post pula kadang kadang menyumpah seranah. haiya. tak perlu lah sahabat. cakap baik kan senang. hukuman bukan kita tentukan. setakat na luahkan pendapat cukuplah. bahasa kasar? i don't think we need to say that.kalu macam tu lah. sudahkah aku bersedia untuk tinggalkan dunia ini dan move on untuk something more challenging? nope. it's hard, i am not really prepared. aku ni hah. ta cukup lagi amalnya. bilalah nak berubah jadi lagi baik. who should teach me a lesson?? cukupkah sekadar pergi ke page dan membaca tazkirah? insyallah. huhu. dah melalut lah pula.

*iniluahandarisayayangtidakpuashati.taksukaluahanini.janganbaca.kalaudahterbaca.eliminateit.donotforcetoreceiveit.:)

No comments:

Post a Comment