Saturday, March 10, 2012


asalamualaikum.
speaking time rite now.
life is just a big round circle.
we went trough it every second of our life.
without any notice sometimes we do not realize that we are at the bottom either at the top.
hence.
be praised to god whenever your situation is. HE have the power to plan our life. believe it. although the fate is not good, but if it is the best for you. HE knew it.
~be tough nisa :D
salam.
bloggie.
ramai orang kata, sahabat sejati selalu di sisi. cukupkah kriteria tu atas aku??? aku selalu harap macam tuh. dis nite sangat sedih. banyak benda jadi. banyak berita dapat. well. ak rasa juga kesakitan.ta adil kalau dia rasa seorang. SAHABAT bukan suatu istilah atau nama shaja. ia amat bermakna jika orang itu menghrgai erti sebuah persahabatan = =
my best fren. khairunnisa. ap yang ak dh tolong dia dalam kesusahan? tapi kami jauh.
none of us. either ak or farah ad di sisi dia. woo. harap dia tabah lah. semoga mak kau cepat sembuh sayang :D ak nak selalu nampak senyuman kau.
dia lah hero ak untuk jadi survivor. walau dlm ap situation kau tetap senyum. sebab itu ak pilih kau dalam karangan ak :) kau jngn memain taw. ak amik kau sebagai model ak dalam karangan exam ;D





Friday, March 9, 2012


ngee. sengal = =
sangat takder mood. dis tyme ak rindu farah n khairunnisa = =
mana korang. na gelak mcm dulu.
how do i miss da time a lot.
sangat thu ta??
dulu korang lah racun. tp skarang
korang la penawar.
persahabatan bukan satu janji.
tp ianya satu ikatan = =



thanks.
my mood.
turun dalam tahap lautan dalam. takder mood. moody. pull stop.
P MATI LAH.
knape ni. ak pon ta thu. :( ktenangan plis.
ak seru ni.

Tuesday, March 6, 2012

meet my friends

blog. today i will introducing u to my friends.most of my good friends.meet them. :)

firstly, meet NURUL ADILLAH FARHANA BINTI AB MALEK.
hyperactive girl. so friendly. love to talk. love to ashamed on herself. low manners but she is the best. dude. trust me :D make her as your friend and the worl would changing. sorry. she is taken already :D forever friends dear. <3






hai. meet this second girl. NURUL INSHIRAH MOHD RAZALI. cute kan. haha. periang ni budak ni. selalu bising bising. peramah dengan semua orang. opposite sama aku :) tapi ak tetap talkative
dia niyh bagus. ada jari lebih taw. huhu.sori syirah.
sayang kamu jugak :D






here is SITI NURAINNA WAHID, FARISHA FADIL, n AMALINA ATHIRA IBRAHIM. kami bukan kawan yang amat rapat. tapi kami can get along well. dunia ini adil. keindahan bersahabat tu kita yang cari. dia tidak datang sendiri. tapi yang penting. kawan sejati tidak akan menikam belakang sahbatnya. can i be like that. fellas. i love u very much. hope we are friends foreva. even the time is seperating us but as longer as we are together under the same blue sky. all of the bond will strengthen our friendship :D

it's hurt when we see our relatives is seperated.

salam.. blog.
tadi baru sahaja buka satu page ni, ada orang post kat group, sangat sedih bila saudara seislam komen yang berlainan. sangat sedih. kalau rasa apa diorang buat tu betul sangat, perlukah dedahkan macam tuh? sedangkan orang beribadah pun tak menunjuk. bersedekah pun biarlah tangan kiri tidak mengetahui apa yang si kanan buat. setakat na jadi pengajaran tapelah. tapi ta payah lah benda kome buat tuh nak suruh orang buat juga. ouh. sangat sedih. inikah tanda akhir zaman? yang namanya berbin dan berbintikan yang mengomen bukan bukan. alahai. yang post pula kadang kadang menyumpah seranah. haiya. tak perlu lah sahabat. cakap baik kan senang. hukuman bukan kita tentukan. setakat na luahkan pendapat cukuplah. bahasa kasar? i don't think we need to say that.kalu macam tu lah. sudahkah aku bersedia untuk tinggalkan dunia ini dan move on untuk something more challenging? nope. it's hard, i am not really prepared. aku ni hah. ta cukup lagi amalnya. bilalah nak berubah jadi lagi baik. who should teach me a lesson?? cukupkah sekadar pergi ke page dan membaca tazkirah? insyallah. huhu. dah melalut lah pula.

*iniluahandarisayayangtidakpuashati.taksukaluahanini.janganbaca.kalaudahterbaca.eliminateit.donotforcetoreceiveit.:)

Saturday, March 3, 2012

ouh seronoknya.








sangat seronok bila dapat hang out nan kawan2. ni dia proof nyer :D