Thursday, December 23, 2010

pikirkan:)






salam. untuk kawan-kawan.
tetibe tepikir. adakh org yg pergi akan dilupai atau yg tinggal melupai.
waahha.
ape benda nie.er it's all about life. kite tatwu ap yg bkal jd. but we must strive hard to control our destiny.
haahah:) kalu nk berjaya sndri kna usaha syg:) die takan dtng bergolek. kalu kome belajar untuk tidak mengenali ABC maka kome takan tawu dgn sndri.
mcm ak. kaLu ak ta blaja ak X akan berjaya.
n when u get the result.
it's not fake cause it show what you had learnt .dah merepek. huahua:)
pasl yg meninggalkan. ak rase org yg pergi akan slalu mengingati yg tinggal but not for org yg ditinggalkan. mereka akan bergembira dg ap yg masih bersama mereka.
so. conclutenya. life goes on. kome jgn bsdiy bile org ta ingat kome. sesungguhnya. Tuhan masih ad mengingati kome. n yg pling pnting. exctly korang tak jauh maner. sbb korang stay berkongsi langit yg sama:)
fren. i really hope u can make the best decission for yourself, cause i'm not the one that decide for your whole life:

Tuesday, December 21, 2010

tinggal kenangan

asalamualaikum. huahua:) nak tawu. the WAJA da tada:( erm., skunk da ade pengganti:). tp ape yg lame 2 biar la: troskan je ap yg ade skaran.

hei. smalam mesej sya setelah lame ta dngar bite daripada dia:)


linda un ada gak mesej bawu2 niey:) tak cntct un dema after start cuti.


lastly,.next: ak tataw bila bley kuar. dkat na abih cuti dah.


kuar tak ugak. takyah ot. mayb saya sudah besar. dok saja di rumah en:)


HOMEWORK> ape khabar ya? sikit lg na siap. kepada kawan yg dah siapkan. TAHNIAH:) n kepada sesapa readers yg g melancog@ jaln-jalan bawa buah ati kpd saya:). huhhhu gurau saja:) enjoy yourself dear:) wasalam

Friday, December 17, 2010

friends last foreva:)

asalamualaikum. life getting weird. skunk ak ase tingin lak na berciter sal kawan2 yg ade kat sekeliling ak., erm.
fist runner: NANA n DYLLA:)

yeah itu die diorang. between me:).
skarang nana la yg saya rapt pun.
adila biasa sahaja:)tp mereka memg bes:)

second runner up:roomates:)






yeah. itu mereka., zura,sya,raja n saya:) mereka un terhebat. 3 tahun bilik yg sama. amat merindui mereka., walu kadang2 agak ske gaduh. well:) kami orang jadi tak leh la na perfect sume:)






last but not least., my homeroom ar-razi., kitorang actually ada 16 orang., tp naqib pindah., yet tinggal 15:)sayang sangat homeroom niey. bnyak wat aktiviti sama-sama. tak slalu gaduh. bnyak bg happiness:) gempak n sporting., tp skarang ramai dari kami yg lbiy berjaya., tinggal la beberapa di LENGGONG. hehe. termasuklah saya:)





mayb itu sahaja untuk ari niey:)

lambaian terakhir:)

asalamualaikum..huarghh.
saya dah lega. actually., td dah bace ape yg die antar kat facebook. herm., saya pun dah mahu brubah. saya tanak jd cam dulu., someone yg full of jahil.. haha. tada words lain. unly dat things that i can think now!:). erm., thank you untuk kputusan itu. it give both of us satu way yg lbiy bek. moga kita berjaya dalam masa yg seterusnya. thanks jugak nasihat kamu. saya pun dah baca about that,tapi maklumlah org yg jahil ini tidak tahu menimbangnya dngn baik. i really appreciate that kamu dah tlibiy dahulu buat tindakan although ak trlambat. it realy big appeciate. erm., saya ta sdiyh tp bersukur coz we done a right thing. thank you lg sekali. skunk nie srius ase amat lega n satu beban yang agak besar sudah telepas:) lpas niyh mayb perjalanan kita lbiy seronok dan mudah untuk diharungi.,

SEKARANG SAYA NURHANISA YANG BARU.

selamat tinggal yang lama.,.untuk kawan saya itu SELAMAT BERJAYA.,

dan saya amat arap untuk kamu tidak pertnah baca blog ini.kerana ia tidak dtlis dlam facebok itu:)

Monday, December 6, 2010

sahabat boleh mewangi dan membusuk :)


salam:) hei., da masuk tahun baru., ak ingin sekali rasa satu perubahan:)

jadik seorang yang lbiy baik. asenya da gtw. haha:)

neway, nak story sama kamu. saya sudah fighting sama my kawan baik lar., dah dua hari tak cntact,

pergaduhan yg really serius. takpe. ak wat sume tu mayb pasal ada sebab len yg ko tak ley tahu:(.

sorry., ak dah lega kit sal da mintak maap. die na benci ak. who cares?

life ak takder dia un takapa la:). cukup kawan2 ak di sekeliling bg ak kebahagiaan:). bunyi mcm ak pentingkan diri.

no kawan:) ak cuma tanak bergantung harap sngat hidup pada kamu. mayb esok lusa ajal ak.

secebis kesilapan yg ak wat semalam mayb buley menjadikan ak penghuni neraka>_<. kamu tahu kenapa ak ckp gini?

sebab ak tahu ta bnyak un amalan ak wat di dunia:) sekadar manusia biasa kita sume wat bermacam benda:)

so. for better life. org len cannot do that only myslf can!!

jd ak takan tunduk dgn kehilangan kamu. semoga kamu berjaya ya kawan:)

Friday, December 3, 2010






hei., disember mood:) teka?

saya dah smakin membesar dan sedar kematngan harus ada:) taun depan.,

sangat harap untuk jd seorang yg laen yg lbiy cria:)

tamaw wat bnda jahat:)

jadi bdak bek:)

heehh. tp bru tingat. this holiday busan laar:(

ta g memana pun. dok umah ja: tingin na kuar nan kawan r men boling. ngee~.

erm., homwk masih menunggu., haha:) arap die ta kcik ati cbb ak slalu lupa dia:) till then., neway ari niy saya gumbira:)